Thuis

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd

Bedrijfsprofiel
„GREEF " heeft zijn eigen team van het ingenieursontwerp dat ontwerpproducten zelf is.
Voorts hebben wij met succes de goedkeuring en de steunen van Ce uit onze klanten verkregen, die onze werkdag tegen dag opvoeren! Wij hebben zeer sterke flexibiliteit en concurrerende mogelijkheden, vooral in overal het organiseren van goederenbronnen China, oplossingsontwerp, kwaliteitscontrole, vervoersregeling, en goedereninspectie. Met een perfect de dienstsysteem, kunnen wij onze klanten bijstaan om kosten en tijd te besparen.
Geloof in ons, kunnen wij u voor altijd begeleiden.
 
2014 Jaar - sinds het begin van het bedrijf in 2014, zijn wij hartstochtelijke gelovigen in onze opdracht geweest om goedkopere, betrouwbare elektriciteit door de macht van duurzame energie te verstrekken. Uw steun en geloof in leven welk van GREEF (GREENFUN) voor, om te beginnen met ons motto „Groen ben, Groot ben, hebben Pret“, ons om snel gehad te vernieuwen en een wereldleider in verdeelde duurzame energie te worden.
 
5 fabrieken - in QINGDAO, SUZHOU, DEZHOU, NINGBO en TAI'AN van het vasteland van China, de eigen 5 hoogste fabrieken van „GREEF " op het gebied om onze producten van de klantenkwaliteit te verstrekken.
 
100 Personeelsleden - wij stellen meer dan 100 personeelsleden rond de wereld tewerk, die een brede waaier van vaardigheden, onder hen vertegenwoordigen elektronische techniek, projectleiding, procesontwikkeling, kwaliteitsborging, logistiek en klantenservice. Wat ons verenigt is de visie van een volledig vernieuwbare toekomst en de waarden van het kernbedrijf van integriteit en aandacht aan detail.
 
43 landen - sinds 2014, „GREEF " heeft de uitvoer over de hele wereld naar meer dan 43 landen, zoals Duitsland, Verenigde Staten, Italië, Canada, Polen, Spanje, India, Groot-Brittannië, Polen, Mexico, Roemenië, Australië, Kazachstan, Portugal, en andere landen en gebieden.
 
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2014 Jaar - sinds het begin van het bedrijf in 2014, zijn wij hartstochtelijke gelovigen in onze opdracht geweest om goedkopere, betrouwbare elektriciteit door de macht van duurzame energie te verstrekken.

 

11 jaar - 50%-het personeel in ons ingenieursteam heeft 11 jaar ervarings in wind en het zonnegeneratorgebied, kan verstrekken de klant nieuwe energieoplossingen customzied.

 

Gecontroleerde Leverancier - wij zijn gecontroleerde leverancier wat door BUREAU VERITAS wordt geïnspecteerd

 

5 fabrieken - in QINGDAO, SUZHOU, DEZHOU, NINGBO en TAI'AN van het vasteland van China, de eigen 5 hoogste fabrieken van „GREEF " op het gebied om onze producten van de klantenkwaliteit te verstrekken.
 
100 Personeelsleden - wij stellen meer dan 100 personeelsleden rond de wereld tewerk, die een brede waaier van vaardigheden, onder hen vertegenwoordigen elektronische techniek, projectleiding, procesontwikkeling, kwaliteitsborging, logistiek en klantenservice. Wat ons verenigt is de visie van een volledig vernieuwbare toekomst en de waarden van het kernbedrijf van integriteit en aandacht aan detail.
 
Onze opdracht moet klanten helpen slagen, win-win met partners, aandrijft de wereld met groene energie.
 
China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0
Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd
Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : GreeF

Aantal werknemers : 70~100

Jaarlijkse omzet : 2.5 Million-5 Million

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Certificaten China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Certificaten China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Certificaten China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Certificaten