Thuis

Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd certificaten
China Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
greef is het team het beste! ik houd van hen, geven zij de professionele en geschikte na-dienst. wegens mijn niet professionele verrichting, ging de generator verkeerd, maar greef hielp het team me om deze kwestie op te lossen zeer geduldig, is de generator nu goed, opnieuw dankt.

—— Jeam Mareie van Canada

¡ Perfecto! Ayer, recibí este generador Engelse muy Bogotá, buen generador. ¡ Gracias

—— Stephen Brinker van Colombia

Ik gaf opdracht tot het model van 10kW 100RPM bij het jaar van 2017, gaf opdracht ik tot 1kW 180rpm dit jaar, heeft de schijfgenerator kleine torsie, is het gemakkelijk te roteren, dankt de nieuwe energie van Greef, hoop ik om meer zaken met meer goedkopere prijs op het jaar van 2019 te doen.

—— Eerste Vrije tijd van de V.S.

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Het Materiaalco. van Qindaogreef New Energy, Ltd wordt gevestigd in Qingdao Shandong, China, neemt het over 5mins van de Internationale Luchthaven van Qingdao. Onze fabriek en Verkoopafdeling behandelen meer dan 3000 vierkante meters, met inbegrip van de permanente magneetgenerator, de verticale turbine van de aswind, de bladen van de windturbine, controlemechanisme en omschakelaar.64x6464x6464x64Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 3

   

  Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 4

 • OEM / ODM

  OEM/ODM wordt goedgekeurd

  Onze producten kunnen volgens uw vereisten worden aangepast.

   

  Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 0Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

  „GREEF“ heeft zijn eigen team van het ingenieursontwerp dat ontwerpproducten zelf is. Voorts hebben wij met succes de goedkeuring en de steunen van Ce uit onze klanten verkregen, die onze werkdag tegen dag opvoeren!

   

  Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Qingdao Greef New Energy Equipment Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Christina Lei

Tel.: 86-15166057722

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)